Mai 3, 2021

MyraGrims WillianEg DIBSophie Kopen Spanje Shirt Alba LesleySyr

Hoewel hij nog drie jaar contract heeft, wil de club ervoor zorgen dat hij zijn hele prime bij de club doorbrengt. Tottenham-manager Jose Mourinho Goedkope Hellas Verona Shirt sprak over de wisselende agenten van zijn sterspits Heung-Min Son.
Mourinho zei: ‚Mijn baas, meneer Levy, vertelt me ​​dat hij wil dat Eric een nieuw contract tekent en Eric vertelt me ​​dat hij hier meer dan gelukkig is, meer dan tevreden met zijn situatie, vooral nu hij denkt dat we een bepaald idee hebben voor hem en de deal.
Tottenham-manager Jose Mourinho hoopt dat Eric Dier een nieuw contract bij de club tekent. Hij zei in een clubverklaring: ‚Ik haat het om tegen hem te spelen, dus ik ben zo blij dat ik niet meer tegen hem speel. Kopen RB Leipzig Shirt . Ik ben zo blij dat we hem hebben.
Mourinho wilde een rechtsback en gaf toe dat Doherty iemand is die hij al een tijdje vanaf de andere kant bewondert. Tottenham-manager Jose Mourinho geeft toe dat hij blij is dat hij de komende jaren niet tegenover Matt Doherty hoeft te staan.
De Fransman kon de vrije trap van Eberechi Eze niet vasthouden, waardoor Jeffrey Schlupp gelijk kon maken in de 1-1. . Tottenham Hotspur-baas Jose Mourinho noemde Hugo Lloris Kopen Polen Shirt de ‚beste doelman in de Premier League‘ na het gelijkspel van zondag tegen Crystal Palace.
Hoewel Mourinho niet zeker weet wanneer Sissoko terug zal zijn, bevestigde hij wel dat hij een probleem had in de wedstrijd tegen de Saints. De all-action middenvelder leed het probleem tijdens het verlies van zijn ploeg tegen Southampton in de Premier League..

Jeweltstp arturo vidal trikot MinnaDelv

JettCollo Trikot Wolfsburg RaymondCr

Catherine voetbalshirts Outlet RubinLefr