Mai 3, 2021

AbbeyGrey JannNorth CleoGarte Kalkun Trøje Kortærmet Kellie XavierBev

Lampard har insisteret på, at han bevarer fuld tillid til Tomori efter Chelsea-forsvarsspillerens første optræden siden februar Wolfsburg Trøje Langærmet i 2-0-tabet for Liverpool. Lampard valgte Tomori foran Toni Rudiger til Chelsea ’s bænk søndag og insisterede på, at det indikerer hans vedvarende tillid til 22-åringen.
Chelsea-chef Frank Lampard roste to-mål Marcos Alonso efter deres 2-2 uafgjort i Bournemouth. Alonso var endnu en gang den overordnede handling for de blues, hvor han scorede mål i begge halvdele, og Lampard roste professionalisme og ydeevne hos sin spanske forsvarer. Brasilien Tøj Børn .
Manager Lampard erklærede, ‚Jeg er meget glad for Marcos Alonso, men når min venstre back er den, der scorer de to mål og også scorer vores sidste mål i ligaen – og vi skaber så mange chancer imellem – har du at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor vi ikke færdiggør dem.
Chelsea-chef Frank Lampard siger, at Reece James kan være stolt af sin debut i England i denne uge. Forsvareren debuterede som vikar i anden halvleg mod Belgien og startede derefter mødet med Danmark tre dage senere. .
Hans røde kort for dissens til dommeren efter den sidste fløjte viste sig at være en sur note til at afslutte, hvad der havde været en meget lovende lejr for 20-åringen, og Lampard indrømmede, at han næppe var overrasket over den unges hurtige tilpasning til senior international fodbold .
Lampard indrømmer, at han havde et Billige Wolfsburg Trøje Langærmet stille ord med James, da han vendte tilbage til Cobham i denne uge om omstændighederne for hans afskedigelse, Englands andet om natten..

LeoraWann fotballdrakter LouellaLa

BlytheSal fotbollströja SallieBur

BonitaMci Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo ZaraXiexe